Despre ce să scrii oare?

Ok, am ridicat blogul, ar trebui să adaug și un newsletter pentru că de fapt ăsta e cel mai tare lucru evăr sau cel puțin așa spun specialiștii.

Dar despre ce să scrii mai exact?

Am o mie de gânduri pe minut când vine vorba de scris, însă să scriu mai pe scurt, mai pe lung, să scriu zilnic sau săptămânal, să desenez “thumbnailurile” sau cum aș putea să adaug niște claritate.

Ok, GDPR, să băgăm un cookie box, să adăugăm un și paginile cerute cu toate că în acest moment am fix 1 vizită luna asta, a mea să văd că totul e ok.

Urmează să scriu des, dar mai întâi să iau o pagină și să mă adun, dar poate ar trebui să public ceva.

Mi-am propus să scriu zilnic și e tare greu, nu înțeleg cum reușesc cei din fruncea blogulurilor românești (Vali, Cetin, Radu și Mihai, o mai fi și alții?), probabil de asta și merită atât de mult să fie acolo.

Poate să reacționez la ceea ce au scris ceilalți? Oare la ce a scris Hoinaru despre nostalgia anilor 90? Dar deja a făcut asta Dorin, deci până la urmă despre ce să scriu…?!

Că sigur nu-s vreun seth să pot scrie zilnic chestii relevante, însă am zis că voi incepe cu organizarea și planificarea, apoi mai vedem.

Dar oare o fi mai interesant să scriu despre notion și bushcrafting?

Despre cum încerc să îmi aleg o prelată de care clar nu prea am mare nevoie, dar mi s-a pus pata și o cam vreau?

Oare care o fi o prelată mai bună, cea de 3 x 3 metri sau cea de 3.5 x 3.5 metri. Să aibă camuflaj sau doar să fie verde?

Decizii, decizii, gânduri și inconsistențe.

Mai revin mâine.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.