Încă un început

De ceva vreme îmi lipsește scrisul pe un blog.

Știi momentul ăla în care te ridici din pat să mergi spre bucătărie cu gândul să iei ceva de acolo, dar când ajungi ai uitat de ce te-ai dus și mintea-ți zboară la alte lucruri?

Cam așa mă simt eu cu blogul.

Prima oară am scris în liceu pe blog, prin 2007, pe educatedfool.net -> un domeniu luat pentru că îmi plăcea la nebunie melodia Gangsta’s Paradise și la un moment dat e un vers “I`m just an educated fool with money on my mind”.

Am făcut un site pentru el în HTML, parte a unui proiect pe care trebuia să-l predau la informatică.

În liceu mi s-a părut că mă descrie bine. Voiam să fiu independent în timp ce mă și educam. Am scris 10 articole pe el cred.

Apoi au urmat altele, changer.ro, pregateste-te.ro, facilitaregrafica.ro și altele pe care le-am și uitat între timp. Majoritatea au decedat între timp din cauza virușilor și a lipsei de update.

Cel mai longeviv a fost changer însă. Îmi place în continuare domeniul, poate cândva acolo va apărea ceva.

Iată-mă iar, un nou început, un loc unde să scriu despre psihologie, învățare, parenting și notion, despre orice-mi trece prin cap și ce mă pasionează în acel moment.

O să încerc să scriu des, fără să promovez nimic pentru o perioadă, doar să fie un “loc de practică” pentru scris. Am început să mai ratez unele virgule, după atâta scris în engleză.

În stilul clasic am început să mă avânt să fac logo, să găsesc o super temă, să fac și să dreg, să mă pierd în detalii. Am pus stop, va fi doar scris și dupa un pic de timp va urma și un newsletter unde să trimit câte o schiță, câte un articol sau ceva.