Despre

Răzvan Olaru

Salut, sunt Răzvan.

Sunt pasionat de dezvoltare și învățare, productivitate și doing epic shit.

Încerc în fiecare zi să-mi fac treaba oricât de bine pot, indiferent ce aș face. Chiar dacă nu am chef ori nu s-au aliniat planetele.

Am făcut multă vreme voluntariat, cel mai notabil în AIESEC, acolo am învățat ce înseamnă a fi un trainer, am cunoscut niște persoane extraordinare și m-am decis că vreau să devin formator.

Am renunțat la marketing ca mai apoi să mă apuc de psihologie la SNSPA, unde am dat peste niște profesori extraordinari pe care încă-i admir.

După ceva timp în training, am făcut un pas lateral în instructional / learning design.

Pe scurt, creez programe de e-learning sau cursuri în Articulate Storyline (am lucrat și cu Captivate) folosindu-mă de tot ceea ce am învățat despre învățare și tehnologie.

Fac asta printr-un mix de after effects, photoshop, illustrator și un feeling despre ce înseamnă învățarea și cum se întâmplă ea.

În trecut am avut mai multe pălării pe care acum le combin într-un mod ce ține de nevoia prezentă.

Din punct de vedere profesional am fost și poate încă mai sunt un pic: trainer, psiholog (am terminat o formare), cercetător, facilitator, scrib vizual (graphic recorder), gazđă formată în “Art of Hosting”, specialist în resurse umane (după formarea masteratului SOPRU), conslier în carieră, antrenor de vorbit în public și cred că lista poate continua…

Încerc să fiu un tată implicat, să mă bucur de viață fiind recunoscător pentru ceea ce am deja și să creez lucruri sau experiențe faine.

Am scris prima oară în liceu pe un blog pe care l-am creat singur în HTML după diverse modele online. Au urmat diverse bloguri cu diferite scopuri, însă mai toate au dispărut în cimitirul internetului.

După fiecare pauză mai mare de 5-6 luni, mi se face dor de scris “public”.

Încerc să nu stau pe rețele sociale, chiar dacă am conturi mai peste tot (fără tiktok încă). Unele au fost închise și redeschise, pe altele nu am mai intrat de ceva vreme ori intru doar să-mi iau ce am nevoie.

Dacă vreodată vrei să dai de mine sunt sigur că mă poți găsi pe twitter, facebook ori linkedin.