ACUM

Aceasta este o pagină despre ce fac acum, pe care o voi ține la zi, inspirată de Derek Sivers și a lui mișcare pornită 🙂

Learning Designer

La birou sunt learning designer sau instructional designer, depinde cum vrei să numești meseria.

Cel mai simplu mă recomand drept cel care face cursuri de e-learning de genul celor de audit.

În esență creez experiențe de învățare în programul Articulate Storyline.

Sună pompos, însă toată experiența de a lucra în trecut drept trainer, față-n față cu oamenii în sală, mă ajută să mă gândesc în continuare la cursant și să încerc să creez ceva ce are sens și e plăcut de parcurs.

Combin video cu audio și imagini pentru a-mi atinge diversele obiective de învățăre. Pe viitor voi face și public astfel de materiale / cursuri.

Notion & Project management

De vreun an am început să mă joc cu Notion – o super platformă pe care vreau să învăț să o folosesc mai mult pe post de librărie de creativitate și cunoștințe.

Un loc unde să-mi salvez toate articolele interesante peste care dau online, unde-mi organizez proiectele și îmi creez remindere și tot felul de astfel de lucruri.

De când a fost lansat am achiziționat și template-ul lui Thomas Frank pentru Second Brain.

Trebuie să-i mulțumesc Cristinei pentru second brain și indirect notion. Din newsletterul ei am aflat de acest concept și m-a lovit în plin.

În aceste moment vreau să văd cum să combin ceea ce deja am în notion cu template-ul lui Thomas și în plus să adaug ceea ce învăț în certificarea Google despre Project Management.

Multe lucruri de combinat și mai multe proiecte de creat.

Viață activă

Încerc să țin pasul cu copilul de aproape 6 ani.
Mergem cât de des putem prin natură și parcuri, ne mișcăm, mergem pe jos și încercăm să fim cât mai activi.

Acum că se dă startul sezonului de camping, abia aștept să mergem iar în turtle camp.

De câteva luni tot citesc/ urmăresc materiale despre bushcrafting și am început să îmi mai cumpăr diverse accesorii / unelte (gen Mora Kansbol) pe care să le folosim în natură.

În rest, m-am reapucat de tenis de masă și încerc să joc săptămânal când pot. Joc acum cu un lemn Mizutani Jun ZLC, seria H, cu fețe Rakza Z.

Tată

De 6 ani sunt tatăl unui copil plin de energie, care dă trezirea la 7 dimineața de zici că suntem în armată.

Încerc să fiu cât mai stoic și apropiat de el, să fiu prezent așa cum are nevoie și să dau mai departe din lucrurile pe care le-am învățat până acum.

Uneori mă enervez prea des, alteori sunt prea dur cu el sau cu mine, alteori doar l-aș răsfăța cu înghețată dimineață-prânz-seară și doar ne-am relaxa-n pădure.

Cert este că înainte să apară în viața mea credeam despre mine că sunt cât de cât organizat, răbdător și plin de energie.
De 6 ani e o școală continuă despre cum poți crește și cum să impui limite, să repeți aceleasi activități iar și iar și iar și iar și… iar.

(Alte) Planuri pentru 2022

În afară de ce am detaliat aici ar mai fi:

  • vreau să scriu mai des public
  • să mă înscriu la Colegiul Psihologilor (am terminat formarea organizată de Asociația Romană de Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii)
  • să-mi încep lucrarea de dizertație pentru a termina oficial masteratul SOPRU

Pagina editată în mai 2022